Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νεμέα

Συνεχίζει την προεκλογική του περιοδεία στην Πελοπόννησο ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Σάββατο, το απόγευμα, 24 Οκτωβρίου βρέθηκε στη Νεμέα, με επόμενο σταθμό ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Στην ομιλία, που πραγματοποίησε στην
καφετέρια του κ. Βασιλείου Παπαδόπουλου, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης για μια νικηφόρα ΝΔ.

Ο Δήμαρχος Νεμέας κ. Κων/νος Καλαντζής άνοιξε την ομιλία παρουσιάζοντας τον υποψήφιο πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι είναι περήφανοι για τα όσα έχει προσφέρει και προσμένουν πολλά στο μέλλον.

Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, μίλησε για το μέλλον της ΝΔ αλλά και της χώρας.
Ακόμη, δεσμεύτηκε ότι σε περίπτωση νίκης του στις εκλογές της ΝΔ, το πρώτο που θα κάνει, είναι να ανοίξει τη ΝΔ σε όλους, προκειμένου το κόμμα να γίνει μια μεγάλη και πλατιά κεντροδεξιά παράταξη. Στην περίπτωση που χάσει, όμως, υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στο κόμμα ως απλός στρατιώτης. Τέλος κλείνοντας υποσχέθηκε ότι δεν θα υπάρξει φορολόγηση των αγροτών, όπως πηγαίνει να εφαρμοστεί στις μέρες μας με την τωρινή κυβέρνηση.

 Την ομιλία, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας κ. Χρήστος Δημητρόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Δαλιβίγκας και περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...