Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Σταθερά «στα «κόκκινα» η ανεργία στην Κορινθία με ποσοστό 33%!

 
 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το korinthiannews.gr

«Πρωταθλήτρια» ανεργίας στην Ε.Ε. παρέμεινε η Ελλάδα τον Ιούνιο, καταγράφοντας μάλιστα αύξηση στο 25,2% από 25% τον Μάιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας των νέων καταγράφονται στην Ισπανία (48,8%), στην Ελλάδα (48,3%), στην Κροατία (43,5%) και στην Ιταλία (40,7%), ενώ τα χαμηλότερα ποσοστά καταγράφονται στη Γερμανία (7%), στην Αυστρία (10,8%), στην Ολλανδία (11,2%), στη Δανία (11,4%) και στην Εσθονία (11,5%), σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθηναϊκά ΜΜΕ!
Κατεμής Κ.
…Σταθερά «στα «κόκκινα» η ανεργία στην Κορινθία
Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Κορίνθου, ο κ. Κατεμής μας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ανεργία σε ότι αφορά την Κορινθία παραμένει σταθερά σε πολύ υψηλά επίπεδα! Είναι στο 32 με 33% σταθερά και δεν βλέπω άμεσα τουλάχιστον τα ποσοστά αυτά να μειώνονται καθώς δεν υπάρχουν οι επενδύσεις που χρειάζεται. Η ανεργία στο νόμο μας ήταν και παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα».
βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΚορινθίαςΔήμας Χ.2
ΣΣ. Για να δούμε οι νέοι βουλευτές Κορινθίας πόσο θα βοηθήσουν στην μείωση αυτού του προβλήματος! Πόσο θα πιέσουν για να γίνουν έργα ανάπτυξης στην Κορινθία! Γιατί μέχρι και σήμερα όλοι οι βουλευτές δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για το θέμα αυτό! Για να δούμε τώρα…
Κ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...