Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Δρόμος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας

Δρόμος εφιάλτης για δεκάδες περαστικούς και κατοίκους έχει καταντήσει η κεντρική αρτηριακή οδός που περνά μέσα από το χωριό Άγιος Βασίλειος Κορινθίας (παλαιά εθνική οδός Άργος-Κορίνθου).
Αμέτρητες νταλίκες και φορτηγά για να αποφύγουν  το χρηματικό αντίτιμο των διοδίων Σπαθοβουνίου περνούν καθημερινά τον συγκεκριμένο δρόμο με ιλιγγιώδες ταχύτητες και παραβιάζοντας συνέχεια και προκλητικά τα όρια ταχύτητας και μόνο από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμη θύματα.
Το τραγικό της υπόθεσης όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού είναι ότι δεν υπάρχουν ούτε οι κλασσικές άσπρες διαγραμμίσεις πάνω στο δρόμο που υπενθυμίζουν  στους οδηγούς την διάβαση πεζών, ούτε καν ένας προειδοποιητικός πορτοκαλί σηματοδότης ώστε οι πιο ατίθασοι οδηγοί να σεβαστούν ότι περνούν μέσα σε κατοικημένη περιοχή.
Ελπίζουμε η δημοτική και η τοπική αρχή να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα και τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες και να μην αδαιαφορήσουν ώστε το φαινόμενο να κάνουν ράλι οι νταλίκες και να οδηγούν επικίνδυνα στην καρδιά του χωριού να περιορισθεί άμεσα ώστε να προληφθούν τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...