Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Μοιρασιά για Χιλιομόδι και Κύψελο

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το www.apopsi24.gr
Μοιρασιά για Χιλιομόδι και Κύψελο

Στο 1-1 έμειναν Ατρόμητος Χιλιομοδίου και Κύψελος, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν και να αφήνουν δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.
Η ομάδα του Χιλιομοδίου μπήκε δυνατά, αν και το 1ο καλό σουτ ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Καρατζάογλου να διώχνει την προσπάθεια του Δαμαλά.
Ο Χρήστος Τσουμάνης άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο, με τον ίδιο παίκτη, αλλά και τους Λέκκα και Γεώργαρη Θ., να χάνουν ευκαιρίες για το 2-0, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο Ντάσης δεν τους το επέτρεψαν.
Ο Κύψελος ζήτησε πέναλτι θεωρώντας ότι υπήρξε ανατροπή του Τζιάνη από τον Καρατζάογλου, με τον κ. Μπετσόγλου να αφήνει τη φάση να συνεχιστεί.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τελικά στην ισοφάριση με τον Κονιδάρη, με το 1-1 να μην αλλάζει ως τη λήξη της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν, χωρίς όμως να δημιουργούν τις κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, αν και ο Κύψελος είχε ένα φάουλ του Στεργίου το οποίο έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα ο Καρατζάογλου.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Καρατζάογλου, Μαγγίνας, Λέκκας, Μπίκος, Φαρμάκης, Μπέκος, Τσουμάνης Θ., Σαϊσανάς Π., Γεώργαρης Θ., Τσουμάνης Χ., Γεώργαρης Χ.
Έπαιξαν και οι: Οικονόμου Π., Τσουμάνης Δ.
ΚΥΨΕΛΟΣ: Ντάσης, Στεργίου, Γκιώνης, Αράπογλου Τ., Βακάλογλου, Τσούκο, Κυρέζης, Δαμαλάς, Κονιδάρης, Τζιάνης, Κουρούμπαλης

Έπαιξαν και οι: Δήμας, Βλάσσης, Βάσσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...