Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

«Εξαφανίστηκαν» οι μετανάστες από το πρώην στρατόπεδο Κορίνθου!!!

ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το korinthiannews.gr

-Περίπου 20 άτομα βρίσκονται στο κέντρο μεταναστών…
-Τελικά το «έκτρωμα» στην Κόρινθο κλείνει ή ετοιμάζουν το χώρο για κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας μεταναστών;
Το παρακάτω θέμα που φέρνει σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ η korinthiannews.gr αρχικά θα ευχαριστήσει αλλά παράλληλα θα προβληματίσει τους Κορίνθιους σε ότι αφορά το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο!
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της korinthiannews.gr στο πρώην στρατόπεδο της Κορίνθου φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή περίπου 20  μετανάστες!!! Μέχρι και χθες αυτός ο αριθμός μεταναστών βρισκόταν στο χώρο αυτό!
μετανάστες2
Αυτό είναι μία ευχάριστη εξέλιξη καθώς το τελευταίο διάστημα ο αριθμός μεταναστών έχει μειωθεί στο ελάχιστο. Ποτέ δεν είχε τόσους λίγους μετανάστες από τη μέρα που δημιουργήθηκε!
Το ερώτημα είναι: Τελικά αυτό το «έκτρωμα» που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της Κορίνθου θα βάλει επιτέλους λουκέτο …ή τον χώρο αυτό τον ετοιμάζουν για κέντρο φιλοξενίας μεταναστών;
ΣΥΡΙΖΑ
Στην πρώτη περίπτωση θα είναι μία ευχάριστη είδηση για τους Κορίνθιους που θα σχολιαστεί θετικά και θα φανεί τελικά ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία για κλείσιμο του κέντρου μεταναστών, έστω και καθυστερημένα, αποδείχτηκαν αληθινές.
βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας
Στην δεύτερη περίπτωση …το τι έχουν να ακούσουν πολιτικά πρόσωπα του νομού και ειδικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ …δεν λέγεται! …Θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν αν ο χώρος παραχωρηθεί για τη φιλοξενία μεταναστών! Αναμένουμε τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε!
ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ-ΤΡΙΓΩΝΟ
ΣΣ. Πολύ σύντομα θα επανέλθουμε αναφέροντας περισσότερα για το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο και τη λειτουργία του όλα αυτά τα χρόνια! Πως δημιουργήθηκε …και ποιοι ήταν οι ωφελημένοι της ιστορίας!
K.N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...