Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Νίκησαν Πρόοδος Αγίου Βασιλείου και Κλένια



Στο β’ μέρος τη νίκη η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, 2-0 το Σαρωνικό Γαλατακίου (video)

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το www.apopsi24.gr

Ανεβάζοντας την απόδοσή της στο 2οημίχρονο, η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου επιβλήθηκε 2-0 του Σαρωνικού Γαλατακίου, έφτασε τους 6 βαθμούς, ενώ άφησε τον αντίπαλό της χωρίς πόντο ακόμα.
Η ομάδα του Σαρωνικού στο 1ο μέρος ήταν πιο δυνατή στις μονομαχίες, έδειχνε να βρίσκεται σε καλύτερη ημέρα, ενώ απείλησε και με την κεφαλιά του Μάρκελλου Ν., την οποία απομάκρυνε με τη βοήθεια και του δοκαριού ο Νίκος Μανωλάκης.
Η Πρόοδος εκτός από ένα σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του Κλάρου, που έφυγε άουτ, δεν είχε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία.
Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Ιάκωβος Νομικός ανάγκασε και πάλι τον πορτιέρο των γηπεδούχων να απομακρύνει δύσκολα.
Στην επανάληψη, κομβικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, είχε η αποβολή με 2ηκίτρινη κάρτα του Νίκου Διπλού (56’), ο οποίος άφησε το Σαρωνικό με δέκα παίκτες, με δύο ανόητες ενέργειες.
Από εκείνη τι στιγμή και μετά, οι παίκτες της Προόδου ήταν «καταιγιστικοί», δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και αν ήταν και πιο προσεκτικοί, θα μπορούσε το σκορ να πάρει μεγάλες διαστάσεις.
Το σκορ άνοιξε στο 60’, όταν οι Κλάρος και Σελιώτης συνεργάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον Γκιώνη.
Στη συνέχεια, σχεδόν κάθε επίθεση των γηπεδούχων, «μύριζε» γκολ, με το 2-0 να έρχεται στο 63’ με υπέροχο σουτ του Αλέξανδρου Μπρίνια έξω από την περιοχή, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του Σαρωνικού.
Η ομάδα του Αγίου Βασιλείου έβγαινε με μεγάλη ευκολία στην αντεπίθεση και αν οι Ζαφειρόπουλος, Κλάρος και Σελιώτης ήταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να μιλάμε για πολύ μεγάλο σκορ.
Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Ρουμελιώτη και Κουτρουμπή για να μειώσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι σημείωσαν ένα ακόμα τέρμα λίγο πριν το τέλος με τον Κλάρο, αλλά ο βοηθός Αντωνόπουλος υπέδειξε πολύ καθυστερημένα χέρι του σκόρερ, ξεσηκώνοντας διαμαρτυρίες και ενώ οι παίκτες του Σαρωνικού δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου.
Κορυφαίος ο Παρασκευόπουλος από πλευράς νικητών, ενώ σπουδαίο ματς έκανε… ο αγέραστος Τσώτος και καταλυτική ήταν η παρουσία του Σελιώτη, η είσοδος του οποίου άλλαξε το ματς.
Από πλευράς Σαρωνικού, δεν ξεπέρασε κάποιος τη μετριότητα, με τον Ιάκωβο Νομικό να είναι ίσως ο πιο δραστήριος παίκτης του.
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Μανωλάκης, Μαχαίρας (55’ Σελιώτης), Ταγαράς (46’ λ.τρ. Οικονόμου), Πίπιλος, Δαλαμαρίνης, Μπρίνιας, Παρασκευόπουλος, Ρεκλείτης, Τσώτος, Ζαφειρόπουλος (85’ Γκούμας Λ.), Κλάρος Χ.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: Γκιώνης, Καραγκούνης, Σιούντρης (70’ Κροκιδάς), Μάρκελλος Ν., Ρουμελιώτης, Κουτρουμπής (75’ Παπανίκος), Διπλός, Φίλης, Γκιγκέλος (62’ Φραγκάκης), Νομικός Ι., Γιάννου

Μεγάλο «τρίποντο» η Κλένια, 2-0 τους Αγίους Θεοδώρους

Μια πολύ σπουδαία νίκη πέτυχε η Κλένια, η οποία επιβλήθηκε 2-0 των Αγίων Θεοδώρων, παίζοντας έξυπνα και με τον Γιώργο Σκούρτη να δείχνει ότι παραμένει μεγάλος παίκτης.

Ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε νωρίς το σκορ, με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, παρά τις όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων.
Η Κλένια αν και αγωνίστηκε 120 λεπτά στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κόρινθο την περασμένη Τετάρτη, έδειξε να θέλει το ματς και έφτασε στο 2-0 και πάλι με τον Γιώργο Σκούρτη μέσα σε αποθέωση.

Οι Άγιοι Θεόδωροι είχαν δείξει αδυναμίες από τα πρώτα ματς, με Πρόοδο και Ισθμιακό και τελικά η 3η φορά, αποδείχθηκε και … φαρμακερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...