Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Νίκη για την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, ήττα για το Χιλομόδι

αναδημοσίευση από το www.apopsi24.gr

Τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας κατέκτησε η Πρόοδος Αγίου Βασιλείου, επικρατώντας εκτός έδρας του Αγίου Γεωργίου με 0-2.


Οι παίκτες του Γιώργου Καρυώτη, στην επανάληψη έδειξαν καλύτερα πράγματα από τον αντίπαλό τους, ο οποίος στο α’ μέρος δημιούργησε κάποια προβλήματα στην εστία της Προόδου.
Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, προηγήθηκαν με τον Μάριο Ρεκλείτη, για να «κλειδώσουν» τη νίκη με τον Ζαφειρόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2, σκοράροντας για 2η συνεχόμενη αγωνιστική.

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πανηγύρισε ο Πανκαμαριακός, καθώς επιβλήθηκε 2-0 του Ατρομήτου Χιλιομοδίου, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, από πολύ νωρίς.
Οι γηπεδούχοι γενικά ήταν καλύτεροι και άνοιξαν το σκορ (26’) με υπέροχη κεφαλιά του Νίκου Τσιπά.
Λίγο αργότερα, ο Πανκαμαριακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τουμπανάκη με απευθείας κόκκινη λόγω εξύβρισης, αλλά το γκολ ήρθε και πάλι από τους παίκτες του κ. Πανοηλία, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοβιού, ο Λέκκας προσπαθώντας να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκούπα για το 2-0.
Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι αν και με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ από την άλλη πλευρά το Καμάρι, διαχειρίστηκε πολύ σωστά το ματς, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και ένα ακόμα τέρμα με τον Τσιπά.
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ: Γεράρδος, Τουμπανάκης, Καφαντάρης, Παναγουλόπουλος, Τακουμάκης, Σκούρας, Μαρκομιχάλης, Χρόνης, Κοβιός, Τσάκα
Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Ενό, Κλουτσινιώτης
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΟΜΟΔΙΟΥ: Σκούπας, Φαρμάκης, Μπίκος, Λέκκας, Σαϊσανάς Π., Γεώργαρης Χ., Καμπάς, Γεώργαρης Θ., Οικονόμου Π., Τσουμάνης Χ., Γεώργαρης Σπ.

Έπαιξαν και οι: Μπέκος, Τσουμάνης Δ., Τσουμάνης Θ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...