Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Κόρινθος-Κατέγραφε σε βίντεο τα πειστήρια...και τον «βούτηξε» η Ασφάλεια!!!

Άθελά του έδωσε μόνος τους στους αστυνομικούς
της Ασφαλείας Κορίνθου τα πειστήρια που χρειάζονταν για να τον βάλουν στο χέρι ένας 33χρονος διακινητής ναρκωτικών, τα ίχνη του οποίου ακολουθούσαν από την πόλη τους και τον συνέλαβαν στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη! 
Ο δράστης είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα το είχε παγιδέψει με δύο κάμερες συνδεδεμένες με καταγραφικό μηχάνημα, με το οποίο κατέγραφε το αλισβερίσι που έκανε! Όταν το έλεγξαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι είχε καταγράψει την τελευταία αγοραπωλησία με τρεις «πελάτες» του ηλικίας 34, 38 και 59 χρόνων, τους οποίους είχαν συλλάβει λίγο νωρίτερα με μικροποσότητες ηρωίνης και δύο ναρκωτικά χάπια.

Μαζί με το σύστημα καταγραφής και μια οθόνη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 3,2 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης ή shisha (γνωστή και ως «ηρωίνη των φτωχών»), συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 74,6 γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά χάπια, σύνεργα για τη συσκευασία και τη διακίνηση των ναρκωτικών, μια ζυγαριά ακριβείας, αλλά και ένα πιστόλι με ένδεκα φυσίγγια, οκτώ μαχαίρια και 4.780 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...