Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Καλλιθέα - Έκαψε 1000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος έργων για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο Η φωτιά προήλθε από βραχυκύκλωμα  μηχανήματος κατά τη διάρκεια εργασιών στο δρόμο

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην Καλλιθέα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης που έκαιγε για περισσότερες από 24 ώρες.
Η φωτιά αποτέφρωσε 1.000 στρεμματα αγροτοδασικής έκτασης και στην κατάσβεσή της έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα εναέρια μέσα, καθώς έκαιγε σε χαράδρα που ήταν δύσκολα προσεγγίσιμη.
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς και για το ενδεχόμενο αναζωπυρώσεων.

Στο μεταξύ όπως μεταδώσαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας σε  δύο συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία για τη φωτιά της Καλλιθέας.
Όπως φαίνεται, η φωτιά προήλθε από βραχυκύκλωμα του μηχανήματος κατά τη διάρκεια εργασιών στο δρόμο στον οικισμό Βυζδιάνικα της τ. κοινότητας Χελυδορίου χθες το μεσημέρι. 

1 σχόλιο:

  1. Η είδηση ότι συνελήφθη ο Αντιδήμαρχος κ Κάσσιος είναι αναληθής .Κατέθεσε στην εισαγγελία και αποχώρησε. Μίλησα μαζί του τηλεφωνικά πριν 2 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαβάστε

Παρά την Βροχή Πλήθος Πιστών και φέτος στο ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ της Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου (βίντεο)

www.korinthosnews.gr Παρά τις εξ αντικειμένου δυσκολίες, όπως η πυρκαϊά στο Ρητό και η νεροποντή, με την παρουσία πλήθους λαού ...