Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Κορινθίας δεν έχει πλειοψηφίες που να καθορίζονται από γραμμές τάσεων που υπάρχουν στο ΣΥΡΙΖΑ

Θοδωρής Βασιλακόπουλος Συντονιστής ΝΕ Ν. Κορινθίας
Αποτέλεσμα εικόνας για Θοδωρής Βασιλακόπουλοςκ. Γιαννιδάκη,
για λόγους που σχετίζονται με την αποκατάσταση της αλήθειας σας καλώ να δημοσιεύσετε το παρακάτω σχόλιο, σε θέση αντίστοιχη με το δημοσίευμα στο οποίο σχολιάζετε τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (http://www.sfedona.gr/content/%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CF%83%CF%87%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1%C2%BB-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%B1%CF%83).
             Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ του Ν. Κορινθίας δεν έχει πλειοψηφίες που να καθορίζονται από γραμμές τάσεων που υπάρχουν στο ΣΥΡΙΖΑ και επομένως δεν έχει πλειοψηφίες  «φίλα προσκείμενες» και στην Αριστερή Πλατφόρμα. Φυσικά δεν πλειοψηφούν στη ΝΕ οι «στενοί πολιτικοί φίλοι» του κ. Κουρεμπέ, γιατί δεν υπάρχουν στη ΝΕ στενοί πολιτικοί φίλοι κανενός προσώπου, μέλους, συντρόφου ή βουλευτή. Υπάρχουν ισότιμοι σύντροφοι και συναγωνιστές που με δημοκρατικό τρόπο τοποθετούνται απέναντι στην πολιτική πραγματικότητα και, όταν αποφασίζουν να εξωτερικεύσουν την όποια θέση τους το κάνουν με επίσημο τρόπο και όχι με παραπολιτικές διαρροές.
Η τελευταία επισήμανση με αφορά προφανώς και το πρόσωπό μου.

Θοδωρής Βασιλακόπουλος
Συντονιστής ΝΕ Ν. Κορινθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Από την παραγωγή των βερίκοκων ζουν αγρότες στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας (βίντεο)

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ALPHA που ακολουθεί, από  τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, όπου αυτές τις μέρες γίνεται η συγκομιδή του ...