Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

«Μεγάλες μέρες Νεμέας» στο Οινοποιείο Λαφαζάνη (Νεμέα)

lafazanis

Διήμερο εκδηλώσεων στα πλαίσια των εορτασμών για την 11η χρονιά των «Μεγάλων Ημερών της Νεμέας».
Το οινοποιείο Λαφαζάνη θα παραμείνει ανοιχτό για τους επισκέπτες από τις 10:00π.μ. έως τις 8:00μ.μ., το Σάββατο και την Κυριακή, με τη δυνατότητα ξεναγήσεων σε όλους τους χώρους του, όπως επίσης και γευστικών δοκιμών όλων των οίνων και αποσταγμάτων του.
Το βράδυ του Σαββάτου 29/8 από τις 8:30μ.μ. και μετά ο γνωστός bartender – mixologist Κωνσταντίνος Μπάσης από το «Πίνουμε Ελλάδα» θα φτιάχνει ιδιαίτερα και μοναδικά cocktail από το Τσίπουρο των Φίλων και τους οίνους του κτήματος, ενώ θα παρουσιαστεί και ένα Bartending show με ξεχωριστές γεύσεις σε μία μουσική βραδιά υπό το φως της μεγαλύτερης πανσελήνου του Αυγούστου.
Την Κυριακή 30/8 και ώρα 11:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πλέον «Πάτημα των Σταφυλιών» στο Παραδοσιακό Πατητήρι που διαθέτει το κτήμα Λαφαζάνη σε μία γιορτή, τόσο για να μαθαίνουν οι μικροί μας φίλοι τις παραδόσεις μας, όσο και οι μεγάλοι να τις θυμούνται και να τις ξαναζούν!
Η είσοδος είναι ελευθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Ειρήνη Παπά έδωσε σημεία ζωής – Στο Χιλιομόδι η Ελληνίδα ηθοποιός

Στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο πατρικό της σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, επέλεξε να κάνει φέτος διακοπές η...