Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ –ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΙ!

Οι μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις έδειξαν αυξημένη την πιθανότητα
να βγάλει βουλευτή στην Κορινθία το νεοφώτιστο ΠΟΤΑΜΙ . 

 Και ως εκ τούτου το ενδιαφέρον για το Νο 1 της λίστας έγινε εντονότατο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε και ο γνωστός Κορίνθιος δικηγόρος Κώστας Γιώτης, πρώην υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ .
 Κανείς όμως δεν περίμενε την «έκπληξη» του Σταύρου Θεοδωράκη να βάλει πρώτον στο ψηφοδέλτιο της Κορινθίας τον γνωστό ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο.
 Ο Αντώνης Καφετζόπουλος όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με την Κορινθία αλλά δεν έχει και κάποια ξεχωριστή δημοτικότητα στην περιοχή μας. Επί πλέον εδώ υπάρχει ένα σοβαρότατο πολιτικό ολίσθημα του Σταύρου Θεοδωράκη να «φάει» από το ψηφοδέλτιο έναν σοβαρό, έντιμο και συνεπέστατο υποψήφιο τον Παναγιώτη Στυλιανίδη που ήταν πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.
 Ο Παναγιώτης Στυλιανίδης είχε μεγάλη συνεισφορά στους πολιτικούς «καρπούς» του Ποταμιού στις εκλογές του Ιανουαρίου και είχε κάνει μεγάλο αγώνα σε όλη την Κορινθία. Ακόμα και πριν λίγες μέρες η μεγάλη και ιδιαίτερα επιτυχημένη πολιτική εκδήλωση στο Λουτράκι με ομιλητή τον Χάρη Θεοχάρη , ήταν προϊόν οργάνωσης του Παναγιώτη Στυλιανίδη. Με τέτοιες όμως πολιτικές τακτικές το ΠΟΤΑΜΙ και ο αρχηγός του Σταύρος Θεοδωράκης παραπέμπουν στο παλιό πολιτικό κατεστημένο . Η 20η Σεπτεμβρίου θα δείξει την αντίδραση των Κορινθίων! 

sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...