Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ: ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ Ν.Δ

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙ 
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στην Κόρινθο ο πρ. γενικός γραμματέας συντονισμού του κυβερνητικού έργου της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής πανεπιστημίου Χριστόφορος Βερναδάκης. 
Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης μίλησε για τα μεγάλα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην χώρα μας όπως Συνταγματική αναθεώρηση , μια μεγάλη Διοικητική αλλαγή που θα χτυπήσει την διαφθορά την διαπλοκή και το μιντιακό σύστημα ,μια μεγάλη ανατροπή στη δομή του Κοινωνικού κράτους, μια μεγάλη προσπάθεια παραγωγικής ανασυγκρότησης που ξεκινάει από θεσμούς και οργανισμούς κοινωνικής οικονομίας κ,ά Τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες ιδεολογικές και όχι πολιτικές διαφωνίες του ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία . 
Μιλώντας για την υπογραφή του τρίτου μνημονίου δήλωσε πως «Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα πρόγραμμα εκβιασμού προς την πλευρά της Ελληνικής Κυβέρνησης και σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα πρόγραμμα το οποίο η Κυβέρνηση το αποδέχτηκε και το υιοθετεί . Σε αντίθεση με την Νέα Δημοκρατία που είναι το δικό της πρόγραμμα ,το φιλελεύθερο» 

www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Ο Αθικιώτης, Γ. Αποστολόπουλος που άλλαξε τα πάντα στην Υγεία

 Το παιδί από τα ΑΘΙΚΙΑ Κορινθίας που σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, βιοπορίστηκε συντάσσοντας οικονομικές μελέτες για επιχειρήσεις και το 1971 σ...