Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Aίσιο τέλος, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του o ηλικιωμένος από το Πάσιο Κορινθίας

Aίσιο τέλος, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του o ηλικιωμένος
από το Πάσιο Κορινθίας. 
 Η περιπέτεια του κου Θεόδωρου Σπαρτινού έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. 
Ο κ Σπαρτινός, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 24/09/2015 από το Πάσιο Κορινθίας, είναι καλά στην υγεία του και η οικογένειά του ανακουφίστηκε!. Συγκεκριμένα, ο 75χρονος χάθηκε την 24/09/2015, από το σπίτι του στο Πάσιο Κορινθίας, όταν έφυγε για να κάνει την καθημερινή του βόλτα στο χωριό. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση της οικογένειάς του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την ενεργοποίηση όλων για τον εντοπισμό του. Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, το μεσημέρι της 25/09/2015, κλήση για την ανεύρεσή του.
 Ο ηλικιωμένος βρέθηκε από συγχωριανούς και συγγενείς του περιπλανώμενος σε αγρό, 800 μέτρα από το σπίτι του, ευτυχώς σώος!
 Μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, αφού είχε υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία. Ο κος Σπαρτινός είναι καλά στην υγεία του και είναι και πάλι κοντά στην οικογένειά του.
 Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται. Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...