Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Η Κορινθιακή γαλακτοβιομηχανία Μανδρέκας νέο μέλος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»


Η γαλακτοβιομηχανία ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε. αποτελεί το πιο πρόσφατο νέο μέλος του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της δράσης δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων, που έχει ως στόχο την ανάδειξη και ισχυροποίηση του σημαντικού ρόλου των ελληνικών επιχειρήσεων, με παραγωγική δραστηριότητα και βάση στην Ελλάδα.
Η Μανδρέκας Α.Ε. πιστοποιήθηκε από την εταιρεία Eurocert ότι πληροί τα κριτήρια ένταξης στο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και φέρει πλέον το σημαντικό αυτό σήμα που πιστοποιεί ότι η εταιρεία διατηρεί το τρίπτυχο της παραγωγής, βάσης και ιδιοκτησίας στην Ελλάδα. Έτσι, προσφέρεται η δυνατότητα στους καταναλωτές και κάθε ενδιαφερόμενο να αναγνωρίζουν και να επιλέγουν τα προϊόντα της εταιρείας Μανδρέκας, γνωρίζοντας με σιγουριά ότι παράγονται από μία επιχείρηση που συνεισφέρει με πολλαπλάσια προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία, συμβάλλει άμεσα και έμμεσα στη μείωση της ανεργίας και συντελεί στη διατήρηση του εθνικού μας πλούτου στη χώρα.
Με παρουσία στην αγορά από το 1954 και έδρα την Κόρινθο, η οικογενειακή επιχείρηση ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής γιαουρτιού στην Ελλάδα, με εξαγωγές στην Ευρώπη και την Αμερική. Η εταιρεία Μανδρέκας παράγει μία μεγάλη γκάμα από γαλακτοκομικά προϊόντα, με τη σειρά της 14 φρούτων να ξεχωρίζει, καθώς περιλαμβάνει ένα μοναδικό στην ελληνική αγορά προϊόν, το γιαούρτι με το μέλι και τη μαστίχα. Η συνταγή επιτυχίας της βιομηχανίας, που σήμερα μετρά 50 άτομα προσωπικό, είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη διατροφή, με την επιλογή των αγνότερων συστατικών για κάθε προϊόν που παράγει, ακολουθώντας πάντοτε το motto Γρήγορα - Ευέλικτα - Φρέσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...