Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

O καλύτερος παιδότοπος της Κορινθίας είναι στο Χιλιομόδι


Ο παιδότοπος – καφετερία «WATERMILL» θέλοντας να διασκεδάσει τους "μικρούς" αλλά και να χαλαρώσει τους "μεγάλους" φίλους του, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό φιλόξενο χώρο με όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου παιδότοπου που ανταποκρίνεται σε κάθε γούστο και επιθυμία αλλά και έναν παιδότοπο με πρωτοτυπία και πολυμορφία, ο οποίος παρέχει απεριόριστες δυνατότητες παιχνιδιού, ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης.

Έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών και την εξυπηρέτησή σας ο όμορφος χώρος μας σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό μας, φροντίζουμε να απολαμβάνουν τα παιδιά απεριόριστες ώρες παιχνιδιού και εσείς ώρες ξεγνοιασιάς.

Κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του Παιδότοπου «WATERMILL» οι οποίες ανακοινώνονται μέσω του site μας.
Στον ασφαλή και φιλικό χώρο του παιδότοπου η όλη οργάνωση και το πρόγραμμα του παιδότοπου βασίζεται στην οικογένεια και πιο συγκεκριμένα στη διασκέδαση όλων των μελών της οικογένειας.
 Οι μικροί μας φίλοι έχουν τη δική τους πόλη μέσα στην καρδιά της πόλης μας.
 Εσείς θα απολαύσετε τον καφέ σας και τα παιδιά σας θα ταξιδέψουν στην περιπέτεια.
 Εμπιστευτείτε σε μας το Παιδικό Πάρτυ του παιδιού σας με πολύ προσιτές τιμές και full διασκέδαση.
Είμαστε σίγουροι ότι κοντά μας θα περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες διασκέδαση, απόλαυση και παιχνίδι.
Καλά να περάσετε!!!!
Περισσότερα ΕΔΩ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...