Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΕΣ οι ελλείψεις των προσφύγων που μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο Isthmia prime



-Συγκλονιστικό! Δείτε ποια είναι η ψυχολογία των μικρών παιδιών και τι ζωγραφίζουν!
Επανερχόμαστε σε χθεσινή μας ανάρτηση όπου και αναφέραμε μεταξύ άλλων: «Αυτό που ακουγόταν, ότι η Κορινθία θα γεμίσει με πρόσφυγες σε διάφορες περιοχές της, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας περίπου 150 πρόσφυγες μεταφέρθηκαν  στο ξενοδοχείο Isthmia Prime στα Ίσθμια!…» (δείτε εδώ όλη την ανάρτηση)
Οι ελλείψεις είναι πολλές για τους πρόσφυγες που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
Μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Κορίνθου Α. Κωστάρα μας ανέφερε:
«Πήγαμε στο ξενοδοχείο hotel Ίσθμια. Εκεί φιλοξενούνται 79 ενήλικες και 59 παιδιά. Καταφθάσαμε αλληλέγγυοι-ες και δώσαμε δέκα κούτες παιχνίδια και απασχολήσαμε δημιουργικά τα παιδιά. Το φαγητό και το κόστος φιλοξενίας καλύπτονται από ΜΚΟ η οποία ονομάζεται praxis. Ωστόσο υπάρχουν τεράστιες ανάγκες σε ρουχισμό, καθαρισμό των ρούχων τους, παπουτσιών ειδών πζ, πάνες… κλπ οι οποίες θα δημοσιευτούν αναλυτικά και θα ζητήσουμε από τον κόσμο να συνεισφέρει όσο δύναται αλληλέγγυα. Επίσης βασικό κομμάτι είναι η ψυχολογία των παιδιών που είναι καταρρακωμένα και ζωγραφίζουν εικόνες με πνιγμούς και βόμβες.

Αγγελική Κωστάρα -δικηγόρος Κορίνθου».

 http://korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...