Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Τατούλης: «Παραδίδουμε ολοκληρωμένο νέο δίκτυο ύδρευσης στο Δήμο Κορινθίων»


Ολοκληρώνουμε ένα σπουδαίο έργο μεγάλης σημασίας για την Κορινθία με την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2104 – 2020» του έργου της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στα Αθίκια, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και τόνισε ότι «παραδίδουμε στους πολίτες, σύμφωνα με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, ολοκληρωμένο νέο δίκτυο ύδρευσης στα Αθίκια Κορινθίας».
Ο κ. Τατούλης τόνισε ακόμη ότι η Περιφερειακή αρχή με απόλυτη συνέπεια προς την πολιτική της προτεραιότητα για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας, με την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και την ποιοτική αναβάθμιση του πόσιμου νερού, χρηματοδοτεί από το πρόγραμμά της το έργο της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στα Αθίκια, όπως άλλωστε έκανε από το 2012 με 4,8 εκατομμύρια ευρώ και με το έργο της διαδικτύωσης των αγωγών ύδρευσης του Δήμου Κορινθίων, συμπλήρωμα του οποίου αποτελεί το παρόν έργο. 

 http://www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...