Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ : ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνει ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας «προσετέθη στην μεγάλη χορεία θεσμών & ιδιωτών»
Και όπως εξηγεί αναλυτικότερα στην ανακοίνωσή της που δημοσιεύεται από τοπικά ΜΜΕ «ο κ. Νανόπουλος παρέδωσε ιδιοχείρως, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ε.έ., στον ταμία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Κυριάκο Σκλία, το συνολικό ποσόν των 300 ευρώ, σε 6 διατακτικές δωροεπιταγές των Supermarket «Κρητικός», των 50 ευρώ εκάστη, ώστε να αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις μεγάλες ανάγκες των φιλανθρωπικών δομών μας.»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Το Επιμελητήριο Κορινθίας δια του Προέδρου του κ. Βασιλείου Νανόπουλου προσετέθη στην μεγάλη χορεία θεσμών & ιδιωτών, που από τις εορτές των Χριστουγέννων & μετά, κυριολεκτικά συμπορεύθηκαν με την Ι. Μητρόπολή μας στην προσπάθεια της για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφιση των αναξιοπαθούντων Κορινθίων.
Συγκεκριμένα, ο κ. Νανόπουλος παρέδωσε ιδιοχείρως, την Τρίτη 31 Ιανουαρίου ε.έ., στον ταμία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ι. Μητροπόλεώς μας π. Κυριάκο Σκλία, το συνολικό ποσόν των 300 ευρώ, σε 6 διατακτικές δωροεπιταγές των Supermarket «Κρητικός», των 50 ευρώ εκάστη, ώστε να αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις μεγάλες ανάγκες των φιλανθρωπικών δομών μας.
Όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος σημασία δεν έχει τόσο το ποσόν ή η συχνότητα της προσφοράς του κάθε ενός από εμάς όσο η συστράτευση όλων μας στον κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε, αυτούς που έχουν την ανάγκη μας. Η Ι. Μητρόπολις Κορίνθου εύχεται και προσεύχεται να πολλαπλασιαστούν οι αλληλέγγυοι Χριστιανοί σε τέτοιο βαθμό ώστε να υπερκαλύψουν, ει δυνατόν, τους έχοντας ανάγκη συνανθρώπους μας.  


 http://www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Από την παραγωγή των βερίκοκων ζουν αγρότες στον Άγιο Βασίλειο Κορινθίας (βίντεο)

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ALPHA που ακολουθεί, από  τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, όπου αυτές τις μέρες γίνεται η συγκομιδή του ...