Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ... ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», δημιουργήθηκε το 1995, μέσα από την ανάγκη των πρωτεργατών του, να προσφέρουν ανιδιοτελώς στα κοινά του χωριού μας και να δοθεί μια δημιουργική διέξοδος στους νέους του χωριού μας. 
Από τότε έχουν περάσει είκοσι ολόκληρα χρόνια!!!!
Από τα πρώτα του βήματα ο Πολιτιστικός Σύλλογός μας, ξεχώρισε όχι μόνο στα στενά όρια του χωριού μας, αλλά έγινε πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλους σχεδόν τους αντίστοιχους Συλλόγους της περιοχής μας. Πολλοί έχουμε γίνει μάρτυρες κολακευτικών σχολίων για τις δραστηριότητές του.
Όλα αυτά τα χρόνια όλα τα παιδιά του χωριού μας έχουν συμμετέχει στα χορευτικά και θεατρικά του τμήματα.
Τα χορευτικά τμήματα έχουν ταξιδέψει και χορέψει σε πολλές περιοχές, με ξεχωριστή στιγμή το 10ήμερο ταξίδι στην Ισπανία, που με νοσταλγία ακόμη θυμούνται τα παιδιά που τότε είχαν συμμετάσχει.
Κάθε καλοκαίρι οι μικροί μας φίλοι ανυπομονούν να ξεκινήσουν οι πρόβες για το μικρό μας θεατρικό και μέσα από την επίπονη δουλειά των υπευθύνων να παρουσιάσουν μια υπέροχη παράσταση.
Το θεατρικό τμήμα των ενηλίκων έχει εξαπλώσει την φήμη του σε όλη την περιοχή μας και έχει γίνει έμπνευση και για άλλα χωριά να ακολουθήσουν τα βήματά του και να δημιουργήσουν αντίστοιχες θεατρικές ομάδες.
Τα δύο βιβλία που έχει εκδώσει ο Σύλλογος υπάρχουν σε όλα τα σπίτια του χωριού μας και μέχρι και σήμερα αποτελεί μια προσπάθεια μοναδική.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Βασιλείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», έχει την τύχη να διαθέτει ιδιόκτητη στέγη, προσφορά των αείμνηστων Ανδρέα και Βασιλική Τσίρτση, που θέλησαν να βάλουν και αυτοί ένα σημαντικό λιθαράκι στην ανάπτυξη του Συλλόγου. Σε αυτόν τον χώρο έχουν βρει μόνιμη στέγη οι δραστηριότητες του και είναι πάντα ανοιχτός να χρησιμοποιηθεί από όλους τους φορείς του χωριού μας.
Το Δημοτικό Θέατρο «ΠΑΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ», έπειτα από χορηγία των Βαγγέλη και Διόνη Βαρδάκα, προς τον Δήμο Κορινθίων, είναι πραγματικό κόσμημα για το χωριό μας και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Θα μπορούσαν να γραφτούν πάρα πολλά ακόμη για τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου και της προσφοράς του στο χωριό μας, αλλά και της αγάπης των Αγιοβασιλιωτών προς τον Σύλλογο.
Καλούμε όλους εσάς που πιστεύετε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής του χωριού μας το
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 17:00 στο κτήριο του Συλλόγου στην
Ετήσια Γενική Συνέλευση και στην
ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
προκειμένου απρόσκοπτα να συνεχίσει τις δραστηριότητες του. Πιστεύουμε ότι θα βρεθούν συνεχιστές της προσπάθειας που γίνεται είκοσι χρόνια τώρα, και δεν θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις για τον Σύλλογό μας, που τόσο αγαπούμε όλοι.
Δηλώσεις συμμετοχής για το νέο Δ.Σ. έως Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στον απερχόμενο Πρόεδρο Μπίτζιο Τάσο (τηλ. 6945464414)
ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...