Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ


Το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, ο υπεύθυνος της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων « ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, συναντήθηκε, στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου, με τον αξιότιμο Διευθυντή της Αστυνομικής Διευθύνσεως Κορινθίας, Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Φωτόπουλο, από τον οποίο παρέλαβε μισό τόννο τρόφιμα μακράς διαρκείας, απορρυπαντικά και δύο (2) επιταγές για τις ανάγκες της Τραπέζης Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ι. Μητροπόλεως μας υπό την επωνυμία «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ». 
Ο κ. Ταξίαρχος γνώστης της φιλανθρωπικής δράσεως της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου καθημερινά 4.700 συνάνθρωποί μας ενισχύονται με διάφορες δράσεις, εξήρε το πολυσήμαντο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας, το οποίο έργο, αυτές τις Άγιες ημέρες, η Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας θέλησε να ενισχύσει με την συμμετοχή των Αστυνόμων, του προσωπικού αλλά και Τοπικών Επιχειρήσεων.

 Επίσης ο κ. Ταξίαρχος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και την Ι. Μητρόπολη για την κατά καιρούς ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας με διάφορους τρόπους. Ο υπεύθυνος της Τραπέζης Τροφίμων και ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» π. Αρκάδιος Ραζνύ, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, μετέφερε τις πατρικές Του ευχές και ευλογίες αλλά και τις εγκάρδιες ευχαριστίες Του για αυτή την σημαντική κίνηση εκ μέρους της Αστυνομίας Κορινθίας, λέγοντας πως αυτές τις δύσκολες ημέρες που ζούμε πρέπει να χτυπήσουμε την κρίση όλοι μαζί ενωμένοι ως μια οικογένεια, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον για την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Επίσης ευχήθηκε όπως ο Κύριος μας να ευλογεί και να προστατεύει, τους Αστυνομικούς μας, στο δύσκολο και πολυδιάστατο έργο τους για την ασφάλεια των πολιτών. Τέλος με όχημα της Αστυνομίας και με την συνοδεία Αστυνομικών μεταφέρθηκαν τα τρόφιμα στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ». 

http://www.korinthosnews.gr/news-article.php?id=4278

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...