Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πολυεθνική μεταφέρει την παραγωγή της στην Κόρινθο

Το εργοστάσιο της εταιρείας στην Κόρινθο απασχολεί σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους


Πολυεθνική μεταφέρει την παραγωγή της στην Ελλάδα

Στο εργοστάσιο που διαθέτει ο πολυεθνικός όμιλος στην Κόρινθο θα συναρμολογούνται δύο μοντέλα «έξυπνων» μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας, που σήμερα παράγονται στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε ηLandis+Gyr.
Η εταιρεία έχει αρχίσει τη μεταφορά παραγωγής δύο ακόμα μοντέλων «έξυπνων» μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας στο εργοστάσιο της Κορίνθου, αυτή τη φορά από μονάδα της εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στο τέλος του Οκτωβρίου.
Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ήδη κατασκευάζονται οι νέες γραμμές παραγωγής στην Κόρινθο για τη νέα γκάμα «έξυπνων» μετρητών, οι οποίοι πωλούνται ήδη σε Αυστρία, Ελβετία, Δανία, Πολωνία, Κροατία, Βοσνία, Φινλανδία και Σλοβενία, ενώ έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ηλεκτρικές εταιρείες πολλών άλλων χωρών.
Η νέα δραστηριότητα της Landis+Gyr Ελλάδος θα προσθέσει στο υπάρχον δυναμικό της εταιρείας 40 θέσεις εργασίας, οι οποίες αφορούν και μεγάλο ποσοστό εξειδικευμένου στελεχιακού δυναμικού, για το οποίο οι διαδικασίες πρόσληψης βρίσκονται σε εξέλιξη.
Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος του Ιουνίου 2017, ολοκληρώθηκε η μεταφορά στην Κόρινθο παραγωγής από το εργοστάσιο της Landis+Gyr στη Γαλλία, ενώ το 2016 είχε μεταφερθεί εξ ολοκλήρου και η παραγωγή από τις εγκαταστάσεις στο Zug της Ελβετίας, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.
Η Landis+Gyr είναι «παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας για τον τομέα των εταιριών κοινής ωφέλειας. Προσφέροντας το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών για τις πολύπλοκες προκλήσεις στην αγορά μέτρησης της κατανάλωσης ενέργειας, η εταιρία παραδίδει ολοκληρωμένες λύσεις για την εδραίωση πιο έξυπνων δικτύων, όπως η έξυπνη μέτρηση, οι αισθητήρες δικτύων διανομής και τα εργαλεία αυτοματοποίησης, ο έλεγχος φορτίου, η επεξεργασία δεδομένων και η αποθήκευση ενέργειας».
Η Landis+Gyr δραστηριοποιείται με εγκαταστάσεις σε 31 χώρες σε πέντε ηπείρους. Με ετησιοποιημένες πωλήσεις που ξεπερνούν το 1,5 δισ. δολάρια, η απασχολεί 5.700 εργαζόμενους.
Η θυγατρική της στην Ελλάδα, η Landis+Gyr A.E. με έδρα και εργοστάσιο στον Ισθμό Κορίνθου, ιδρύθηκε το 1970 και έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μετρητών ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των «έξυπνων» μετρητών. Το εργοστάσιο της απασχολεί σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους, με ετησιοποιημένες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 110 εκατ. ευρώ, είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής μετρητών στον κόσμο και τα προϊόντα του εξάγονται σε 75 χώρες παγκοσμίως.

 http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/2766826/poliethniki-metaferi-tin-paragogi-tis-stin-ellada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...