Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ – ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ


  • Παιδικά ρούχα  

Τα παιδικά ρούχα  θα πρέπει είναι άνετα, να τους προστατεύουν από ιούς αλλά και να διασφαλίζουν ότι είναι προσιτά προς το ευαίσθητο δερματάκι τους.
Επίσης τα ρούχα δεν θα πρέπει να απορροφάν τον ιδρώτα των μωρών αλλά να τον διώχνουν – έτσι μειώνεται την πιθανότητα να αρρωστήσουν.
Τα παιδικά ρούχα των μωρών θα πρέπει να έχουν μια άριστη ποιότητα υλικών αλλιώς το μωρό μπορεί να έχει εξανθήματα ή αλλεργίες. Γι’αυτό το λόγο τα παιδικά ρούχα γίνονται συνήθως από μαλακά και ποιοτικά υλικά. Τα ρούχα για παιδιά είναι διαθέσιμα σε τεράστια ποικιλία με διάφορα σχέδια και αποχρώσεις – έτσι σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας αρέσει στην καλύτερη ποιότητα.
Απλά και μοναδικά σχέδια
Προσπαθήστε τα παιδικά ρούχα που θα αγοράσετε να έχουν απλά σχέδια και όχι πολλά εξτρά όπως καρφίτσες, πολλά κουμπιά,κτλ. Αυτό θα οδηγήσει στα μωράκια να προσπαθούν να τα βάζουν στο στόμα τους όλα ή ακόμα και να τα καταπιούν κατά λάθος. Επίσης θα πρέπει να προσέξετε τα ρούχα να αλλάζουν εύκολα – έτσι δεν θα δυσκολεύεστε στην καθημερινή του καθαριότητα.
Αγοράζετε τακτικά παιδικά ρούχα 
Τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα – έτσι ένα παιδικό σετ ρούχων που σήμερα είναι καλό, σε μερικές εβδομάδες θα είναι μικρό. Τα παιδικά ρούχα τόσο για αγόρια αλλά και για κορίτσια, δυστυχώς έχουνε μικρό χρόνο ζωής. Προτιμήστε ένα νούμερο μεγαλύτερο όταν ψωνίζετε για να είναι και πιο άνετο προς το μωράκι σας αλλά και για να κρατήσει λίγο παραπάνω. Σημαντικό επίσης είναι να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες που συστήνει ο κατασκευαστής του ρούχου για την σωστή συντήρησή του. Έτσι θα επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα και θα κρατήσετε τα παιδικά ρούχα για περισσότερο καιρό στη ντουλάπα του παιδιού σας!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...