Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Α.Λ.Α.Κορινθίας"1ος Αγώνας TRC & DGC – Διαδρόμιο 8-9 Απριλίου 2017"... Ξεκινούν οι δηλώσεις Συμμετοχής

H πρεμιέρα για το Timed Rally Challenge (TRC) θα γίνει στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας
Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένα εντελώς νέο έπαθλο από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών αφού από την φύση του είναι ίσως η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες, αυτές θα έχουν και δικό τους Έπαθλο το DIRT GAMES CHALLENGE. 
Στο Διαδρόμιο θα φιλοξενηθεί ο πρώτος γύρος του επάθλου , η πίστα θα έχει νέα διαμόρφωση.Ο αγώνας θα αποτελείτε από 4 σκέλη .Το κάθε σκέλος  από μία διαδρομή μήκους 2,15χλμ με αφετηρία και τερματισμό. Από τα 4 περάσματα θα μετρήσουν τα 3 καλύτερα του κάθε συμμετέχοντα . Η εκκίνηση είναι υποχρεωτική για στα 4 σκέλη.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 31/3/2017 και ώρα 20.00. Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 80,00€ .
Μεγάλος Χορηγός του αγώνα για μια ακόμα φορά η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
Όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα στο επίσημο site του θεσμού www.trcup.gr   
Μείνετε συντονισμένοι ….
 
 Για το  Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...