Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Μπράβο! Ενδιαφέρον των αστυνομικών για το «Χαμόγελο του Παιδιού»



«Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά σε διάφορους φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.
Ειδικότερα, τα συγκεντρωθέντα δώρα και είδη δόθηκαν ως εξής:
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου.
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, στον Εθελοντικό Οργανισμό Κέντρου Στήριξης των Παιδιών «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον Εθελοντικό Οργανισμό Κέντρου Στήριξης των Παιδιών «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στον Εθελοντικό Οργανισμό Κέντρου Στήριξης των Παιδιών «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
  • Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας…», αναφέρεται σε αστυνομικό δελτίο τύπου.

 http://korinthiannews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...