Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Δέχεται συγχαρητήρια ο Φάνης Κουρεμπές…αλλά οι προσδοκίες είναι πολλές!


 -Οι Κορίνθιοι αγρότες περιμένουν να σταματήσει η κοροϊδία σε βάρος τους από τον ΕΛΓΑ
Κουρεμπές ΕΛΓΑΑπό το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:«Το Παράρτημα Πελοποννήσου και Δυτ. Στερεάς Ελλάδας του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον γεωπόνο Φάνη Κουρεμπέ ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου του ΕΛΓΑ. Ο νέος Πρόεδρος του ΕΛΓΑ εκτός από εξαίρετος Συνάδελφος υπήρξε μέχρι πέρυσι μέλος της Διοίκησης του Παραρτήματος το οποίο στηρίζει σε κάθε ευκαιρία.
Η Διοικούσα Επιτροπή τον συγχαίρει και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του σε μια εποχή κατά την οποία ο αγροτικός τομέας βάλλεται έντονα. Επίσης θεωρεί ότι ο νέος Πρόεδρος θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την ενίσχυση με επιστημονικό προσωπικό των υποκαταστημάτων Αγρινίου, Πάτρας και Τρίπολης προκειμένου οι Συνάδελφοι να μπορούν να εξυπηρετούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αγρότες.
Ακόμη ευχόμαστε ο νέος Πρόεδρος να ικανοποιήσει το αίτημα του συνόλου των φορέων της Κορινθίας για μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΛΓΑ για την Κορινθία στο υποκατάστημα της Τρίπολης ώστε να διευκολύνονται οι αγρότες και κτηνοτρόφοι στις συναλλαγές τους με τον οργανισμό».
ΣΣ. Δέχεται συγχαρητήρια ο Φάνης Κουρεμπές…αλλά οι προσδοκίες είναι πολλές από τους Κορίνθιους αγρότες. Οι αγρότες περιμένουν πολλά από τον ίδιο και να θυμηθεί τα κακώς κείμενα που κατήγγειλε (ο Κουρεμπές) για τον ΕΛΓΑ με την ιδιότητα απλά του πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ! Αυτά περιμένουν οι Κορίνθιοι αγρότες κε Κουρεμπέ. Να σταματήσει η κοροϊδία του ΕΛΓΑ σε βάρος των Κορίνθιων αγροτών! Καλή επιτυχία στο έργο σας κε Κουρεμπέ…
-Τουλάχιστον αν επιτύχει στο έργο του ο κ. Κουρεμπές θα «κοπάσει» κάπως ο θόρυβος για τον Κουρεμπέ, ότι «εξαργύρωσε τη σιωπή του» ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αναλάβει το σημαντικό πόστο που βρίσκεται σήμερα. Είναι εξάλλου γνωστό ότι δεν αναλαμβάνει κάποιος εύκολα αυτό το σημαντικό πόστο! Και αν δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ποιος πιστεύει ότι ο Κουρεμπές θα αναλάμβανε ξανά αυτή τη θέση; Εμείς πάντως όχι…

korinthiannews.gr
Φώτης Νικολακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Ζητάμε δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων - Ομόφωνα πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Κορινθίων

Διαβάστε μόνο στο Korinthostv  - Το δημοτικό συμβούλιο του...