Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Π. Καλλίρης: «Άδικη η φορολόγηση στο κρασί»

Καλλίρης Π.Από το γραφείο τύπου του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Π. Καλλίρη αναφέρεται: «Σε ερώτηση Δημοσιογράφου σχετικά με την φορολόγηση του κρασιού,  το οποίο αποτελεί ένα από τα βασικά προϊόντα παραγωγής του Νομού Κορινθίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πρόσφατη ανακοίνωση από Κυβερνητικά στελέχη για νέο φόρο στο κρασί, δηλαδή στην πρωτογενή παραγωγή, είναι πέρα για πέρα άδικη.
Το κρασί είναι ένα προϊόν που από το χωράφι έως την τελική του μορφή φορολογείται πολλαπλώς. Η επιπλέον φορολόγηση καθιστά ένα από τα βασικά προϊόντα της περιοχής μας, που απασχολείται ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό, μη ανταγωνιστικό στις ήδη ανταγωνιστικές διεθνείς αγορές.
Η Κυβέρνηση πρέπει να απορρίψει τέτοιες λογικές φορολόγησης των Ελληνικών προϊόντων και να στηρίξει την πρωτογενή παραγωγή της Χώρας μας αυτή την περίοδο που η περιοχή μας μαστίζεται όσο ποτέ από την ανεργία».

korinthiannews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...