Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

«Βρίσκουν το δρόμο τους» δυο σημαντικά έργα για την Κορινθία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης μετά από συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, για τον προγραμματισμό των έργων στην Κορινθία, ανακοινώνουν επιπλέον του υφιστάμενου προγράμματος με έγκριση του κ. Περιφερειάρχη,  δύο σημαντικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.
Άμεσα θα αποσταλούν από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας τα τεχνικά δελτία που θα αφορούν στην συντήρηση του Εθνικού οδικού δικτύου Ισθμός Κορίνθου – Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, (όρια Νομού) ποσού 4.000.000,00€ αλλά και στην κάλυψη των Εγγειοβελτιωτικών αναγκών του Νομού Κορινθίας (Ύδρευση – Άρδευση) ποσού 2.000.000,00€.

Με απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 τα έργα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του  Νοσοκομείου Κορίνθου.

Συγκεκριμένα :
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΚΟΡΙΝΘΟΥ», Προϋπολογισμού 255.000,00 €. Αντικείμενο της πράξης είναι η προμήθεια ενός κλιβάνου ατμού με ατμογεννήτρια, ενός φορητού ακτινοσκοπικού μηχανήματος και ενός πλήρους αναισθησιολογικού συγκροτήματος για το Χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.


 http://sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...