Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ : ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Βλέποντας την δημοτικότητά του να έχει πέσει στο ναδίρ , ο δήμαρχος Κορινθίων «έντρομος» από την σθεναρή αντίσταση του Προέδρου του Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιου αλλά και την μαζική και πειθαρχημένη αντίσταση όλων των κατοίκων του Χιλιομοδίου , μάζεψε τα ληστρικά τιμολόγια της ΔΕΥΑΚ άρον-άρον.
Αποφάσισε οι μετρηθείσες  καταναλώσεις των κατοίκων σε νερό μετά από 3 ολόκληρα  χρόνια  να τιμολογηθούν με 0,30 το κυβικό και όχι με την εμφανέστατη κλεψιά του 2,80
Δηλαδή  εννέα (9)φορές πιο ακριβά από το κανονικό!!
Εκείνο που ειλικρτινά δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αλέκος Πνευματικός  έπρεπε να κηρύξει «ανένδοτο» ο Δημήτρης Μπίτζιος  να ξεσηκωθεί ολόκληρο το Χιλιομόδι,να κράξουν τον Δήμαρχο και την ΔΕΥΑΚ τα σοβαρά και υπεύθυνα  τοπικά ΜΜΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ώστε να αποφασίσει μετά από αρκετές  μέρες να πράξει το αυτονόητο;
Και τώρα αγαπητέ πρόεδρε σειρά έχει ένας ανένδοτος για την επιστροφή του δωρηθέντος στην Τενέα jeep patriot για την προστασία του περιβάλλοντος , που κατέληξε στην «Αυλή του Αυτοκράτορα» για προσωπική χρήση!
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΤΖΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
Χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο της Κορίνθου, ο προσωπικός μας αγώνας αλλά και των κατοίκων του Χιλιομοδίου ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ.
Ο δήμαρχος κ.Πνευματικός,ανακοίνωσε ότι η ΔΕΥΑΚ θα τιμολογήσει με 0,30 € το κυβικό και όχι με το ληστρικό 2,80...
Συμπατριώτες μου η νίκη μας είναι μεγάλη, γιατί θα ήταν εγκληματικό να πληρώσουμε χωρίς να έχουμε καμία ευθύνη το νερό...χρυσάφι.
Οι αγώνες μας πιάνουν τόπο.
Το Χιλιομόδι έχει την δική του ταυτότητα στον Καλλικρατικό δήμο και δεν επιτρέπει σε κανένα να κάνει "λάθη" με τους κατοίκους του.
Οσο έχουμε την δική σας στήριξη θα είμαστε στην πρώτη γραμμή των αγώνων, για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όλων μας.
Δεν συμβιβαζόμαστε με κανένα και για τίποτα μπροστά στο συμφέρον των Χιλιομοδιωτών
οι αγώνες μας θα πιάνουν πάντα τόπο όταν είμαστε ενωμένοι.


http://www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...