Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Ο Τάσος Μπίτζιος... για το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του
προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ήταν χωρίς αμφιβολία μια σημαντική ένδειξη, ότι η κοινωνία αναζητά την αλλαγή και την ανανέωση. Η βάση της Νέας Δημοκρατίας επιθυμεί την υλοποίηση νέων ιδεών και πρακτικών διακυβέρνησης, μακριά από τις κλειστές πόρτες και τις αποφάσεις χωρίς να ακούγεται η γνώμη της κοινωνίας. Το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μια αφορμή να ακουστεί για άλλη μια φορά η γνώμη της βάσης το κόμματος και να χαραχθούν οι  πολιτικές γραμμές πάνω στις οποίες θα στηριχθεί η προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η συμμετοχή στις πολιτικές διαδικασίες είναι απαραίτητη για την πολιτική. Κανείς δεν μπορεί να είναι αμέτοχος στα προβλήματα του τόπου μας. Οι αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από κάτω προς τα πάνω διότι μόνο τότε οι λύσεις είναι ουσιαστικές και αποτελεσματικές.
Προσωπικά οφείλω να προσπαθήσω να βάλω ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια για το κοινό μας καλό.  Και θα το κάνω διότι ο καθένας από εμάς έχει το χρέος να αναλάβει το μερίδιο της προσωπικής του ευθύνης. Άλλος μαγικός τρόπος δεν υπάρχει.
Λαμβάνοντας όλες αυτές τις συνθήκες υπόψιν μου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Αντιπροσώπου – συνέδρου για το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...