Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Εκδόθηκε η Απόφαση του ΣτΕ που Αφορά της Υδροδότηση της Κορίνθου - Απέρριψε όλες τις ΠροσφυγέςΞεχωριστή χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ. Αντώνης Καραμανλής .
Ο λόγος καθαρογράφτηκε και εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούσε τις προσφυγές που είχαν γίνει κατά και καιρούς στην υδροδότηση της Κορίνθου. 
Ο Δήμαρχος Κορινθίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Αλέξανδρος Πνευματικός επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως η Κόρινθος παίρνει το νερό που θα κατέληγε στην θάλασσα και αποφασίστηκε μετά από αγώνα 20 χρόνων πως νόμιμα έρχεται στην Κόρινθο και έστειλε ένα μήνυμα στους κατοίους της περιοχής πως ο δήμος Κορινθίων αυτό που έκανε τόσα χρόνια θα συνεχίζει να κάνει, να διασφαλίζει δηλαδή το φυσικό περιβάλλον και θέλει η Λίμνη να έχει νερό.

Ο κ. Καραμανλής μας ενημέρωσε ακόμα για την ποιότητα του νερού που υδροδοτείται ο Δήμος και όπως συγκεκριμένα είπε καμία περιοχή δεν παίρνει νερό μη πόσιμο.

 http://www.korinthosnews.gr/news-article.php?id=3311

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Μην χάσετε την θεατρική παράσταση "Ένα παράξενο ζευγάρι" στον Άγιο Βασίλειο

Θεατρικη Ερασιτεχνικη ΟΜΑΔΑ ΑΓ.Βασιλείου Κορινθίας    10, 11, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, στο δημοτικό θέατρο "Πάνος Βαρδάκας" στον Άγιο Βασ...