Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σεμινάριο παραδοσιακών χορώνΑπό τη Λαογραφική Στέγη Κορίνθου αναφέρεται: «Η Λαογραφική Στέγη Κορίνθου με σκοπό την επαφή με τον πολιτισμό και την παράδοση, την προώθηση και την ανάπτυξη των ηθών και εθίμων των παραδόσεων του τόπου μας οργανώνει σεμινάριο παραδοσιακών χορών με τίτλο «Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών, Εύβοια-Ζάκυνθος»
Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν χοροί, τραγούδια και παραδόσεις από την Εύβοια και μέρη της Ζακύνθου. Ειδικότερα, θα παρουσιαστεί η μουσικοχορευτική παράδοση της Εύβοιας με εισηγητή τον κύριο Δημήτρη Λιανοστάθη και χοροί όπως και τραγούδια από τα χωριά των Ορεινών και της Ρίζας Ζακύνθου με εισηγητές τους κυρίους Μαρίνο Γιαννούλη και Διονύση Αρκαδιανό.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 18:00 έως 22:00 και θα λάβει χώρα στη Λέσχη Αξιωματικών Κορίνθου (Λ.Α.Φ Κορίνθου), στην αίθουσα του 1ου ορόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Περίπου 750 μέτρα κάτω από το βυθό του Κορινθιακού θα φτάσει πλοίο-γεωτρύπανο

Το πλοίο-γεωτρύπανο Fugro Synergy, στο οποίο επιβαίνουν ξένοι και Έλληνες γεωεπιστήμονες, μόλις ξεκίνησε να κάνει τεκτονικές κα...