Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η έρευνα θα φέρει τις αποκαλύψεις για την χαμένη πόλης της αρχαίας Τενέας






από το korinthostv.gr

Στις 10 Οκτωβρίου 2016 ολοκληρώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά η συστηματική έρευνα στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Φέτος υπήρξε μια χρονιά σταθμός για την έρευνα.

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις που αποκαλύφθηκαν και τα ξεχωριστά ευρήματα που ήρθαν στο φως αποτελούν πλέον βάσιμες αποδείξεις και οδηγό για την αποκάλυψη της χαμένης πόλης της αρχαίας Τενέας.
Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να συμβούν δίχως την συμμετοχή και την υπερπροσπάθεια όλων όσων συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Ο καθένας από εσάς ξεχωριστά, εργάτης, φοιτητής, εθελοντής, αρχαιολόγος, συντηρητής, αρχιτέκτονας, τοπογράφος, σχεδιαστής, δώσατε πραγματικά τον καλύτερο εαυτό σας, υπερβαίνοντας το ανθρώπινο δυνατό.
Εργαστήκατε σκληρά με πάθος, όρεξη και μεράκι δίχως όρια. Αντιμετωπίσατε κάθε αντιξοότητα και την μετατρέψατε σε εφαλτήριο και πρόκληση για ακόμη μεγαλύτερη επιμονή και εργασία για τον κοινό σκοπό μας, να αποκαλύψουμε την χαμένη Τενέα.
Ο καθένας με την δική του ταυτότητα και τον δικό του χαρακτήρα έδωσε το στίγμα του και το χρώμα του και τα σκάμματα κάθε μέρα ήταν ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό ανθρώπων με διαφορετικό χαρακτήρα και διάθεση, που όμως συνεργάζονταν υπομονετικά και επίμονα. Σας ευχαριστούμε θερμά που συμμεριστήκατε το όραμά μας και συμμετείχατε ενεργά στην προσπάθειά μας.
Αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε για ακόμη σπουδαιότερες ανακαλύψεις στο μέλλον.
Federico, Lidia, Rosario, Mattia, Harleyn, Lucia, Ελευθερία, Julia, Χάρη, Αλίκη, Ευαγγελία, Kelina, Έλλη, Χρύσα, Annika, Μichelle, Βίκη, Alieda, Claudia, Anna-lena, Στέφανε, Παναγιώτη, Κωνσταντίνα, Αφροδίτη, Ξένια, Ελευθερία, Κωνσταντίνε, Chiara, Δήμητρα, Κωνσταντίνα, Nathalie, Γεωργία, Κωνσταντίνε, Γιάννη, Ελισάβετ, Αργυρώ, Παναγιώτη, Γιάννη, Μαντώ, Μαρία, Δήμητρα, Εύα, Κυριακή, Τάσο, Αφροδίτη, Νικολέτα, Γιώργο, Ελέννη, Φρειδερίκη, Κώστα, Γιάνγκο, Κώστα, Αντώνη, Άρη, Τάσο, Μαρία, Μαρία, Βασίλη,Σάκη, Νόντα, Κώστα, Παναγιώτη, Βασίλη, Μιχαέλα, Ανδριάνα, Ζωή, Μάριε, Ηλία, Νίκο και πολλοί άλλοι…….. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα! Ραντεβού για τα καλύτερα τον Σεπτέμβριο του 2017
Έλενα Κόρκα
Βιβή Ευαγγέλογλου, Έλενα Νικολοπούλου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...