Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Δημήτρης Μπίτζιος: «Διακονιάρηδες... βγάλτε τα λεφτά για να γίνουν έργα στα χωριά που έχουν ερημώσει...» !!!Φίλοι μου ακούω εδώ και δυο χρόνια ότι ο Δήμος μας έχει λεφτά(για συλλόγους,για καρναβάλια,πανηγύρια κλπ),για τους προέδρους όμως στην τσέπη τους έχουν καβούρια.Ο Δήμος Τενεας πριν γίνει ο Καλλικρατικός Δήμος είχε δυο γκρέιντερ,ένα φορτηγό,ένα Ραμ....και το τζιπάκι του δημάρχου.Εκτος από το τζιπάκι που είναι σε άριστη κατάσταση το οποίο περιμένω μέχρι 5 Αυγούστου να μου το φέρει στο δημαρχείο μας,όλα τα παραπάνω είναι χαλασμένα,εκτός από το φορτηγό που μπορεί να το έχουν πουλήσει για παλιοσίδερα. ΡΕ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ βγάλτε τα λεφτά που λέτε ότι έχετε για να μπορέσουν να γίνουν έργα στα χωριά που έχουν ερημώσει(από άποψη έργων και καθημερινότητας) και αφήστε τους χρωματισμούς σχετικά με το ποιος ψήφισε Πνευματικό και το ποιος ψήφισε Νανοπουλο και συνεργαστείτε με τους προέδρους. 
Υ.Γ.1 Προχώρησα σε αυτήν την ανακοίνωση για το λόγο ότι πριν έναν χρόνο ήρθαν και μας πήραν το Ραμ από τον δήμο Τενεας ολοκαίνουργιο,το οποίο για μια ζημιά μιας βαλβίδας 250 ευρώ,το έχουν άχρηστεψει τελείως. 
Υ.Γ.2 εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε πάει για σέρβις το αγροτικό του Δημου το οποίο εξυπηρετεί 8 χωριά και ακόμα αναμένουμε την έγκριση για να φτιαχτεί....ακόμα φτιάχνεται. 
Υ.Γ.3 ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ ξεκαβουριαστε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Ο Αθικιώτης, Γ. Αποστολόπουλος που άλλαξε τα πάντα στην Υγεία

 Το παιδί από τα ΑΘΙΚΙΑ Κορινθίας που σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, βιοπορίστηκε συντάσσοντας οικονομικές μελέτες για επιχειρήσεις και το 1971 σ...