Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙ …..ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Πρωτόγνωρη για τα Κορινθιακά δεδομένα ακτιβιστική
κίνηση διαμαρτυρίας με πρωταγωνιστή τον πρώην Βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία Στάθη Μπούκουρα.
 Συγκεκριμένα ο πρώην Βουλευτής και νυν επικεφαλής της «Πατριωτικής Κίνησης Κορινθίων Πολιτών» μαζί με στελέχη της κίνησης επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά τον χώρο των κεντρικών γραφείων και εγκαταστάσεων της Διώρυγας Κορίνθου ,που βρίσκονται από την πλευρά της Ισθμίας .

Ενώ τα μέλη της κίνησης βιντεοσκοπούσαν με κινητό ο Στάθης Μπούκουρας πλησίασε το σημείο που βρίσκονται οι ιστοί με όλες της σημαίες των κρατών της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ.  Αποφασισμένος και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Στάθης Μπούκουρας στάθηκε στον ιστό που βρισκόταν η Τουρκική σημαία και προχώρησε στην «υποστολή της» .

Δεν την έσκισε ούτε και την έκαψε .

Προχώρησε σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων και πέταξε την σημαία μέσα στον κάδο.
 Δεν γνωρίζουμε αν έχει σημασιολογικό χαρακτήρα αλλά ο κάδος που επέλεξε ο πρώην    Βουλευτής να πετάξει την Τούρκικη σημαία ήταν «οικολογικός» κάδος , ο γνωστός μπλε κάδος ανακύκλωσης.
 Μέχρις στιγμής δεν υπάρχει  επίσημη αντίδραση από την πλευρά της Διοίκησης της Διώρυγας Κορίνθου , αλλά ούτε και κάποια επίσημη δήλωση από τον Στάθη Μπούκουρα για την ακτιβιστική του αυτή διαμαρτυρία και τον συγκεκριμένο χρόνο και τόπο που επέλεξε για να την πραγματοποιήσει.

www.sfedona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...