Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σκηνικό εγκατάλειψης στο Χιλιομόδι έν μέσω καλοκαιριού

image
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από το
  http://ekorinthos.gr/2015/07/30/skiniko-egkataleipsis-sto-xiliomodi-en-mesw-kalokairioy/
Σκηνικό εγκατάλειψης επικρατεί σε απομακρυσμένες περιοχές στο Χιλιομόδι , αλλά και σε γειτονιές που δεν απολαμβάνουν ούτε την στοιχειώδη περιποίηση ούτε από συμπολίτες μας, ούτε από τον δήμο.
Πιο συγκεκριμένα, αν και από πλευράς του προέδρου κ. Μπίτζιου έχει εκδοθεί εδώ και καιρό ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να καθαρίσουν τα χωράφια τους, μέχρι στιγμής υπάρχουν πολλα χωράφια παραμελημένα από τους ιδιοκτήτες τους με ξερά χορτάρια που ξεπερνούν το ένα μέτρο και να απειλούν τις κατοικίες σε περίπτωση πυρκαγιάς.
Επίσης, από πλευράς δήμου, εδώ και χρόνια υπάρχει μια συνεχής εγκατάλειψη στις γειτονιές με ξερά χόρτα να υπάρχουν μόνιμα δεξιά και αριστερά από τους δρόμους και να περιορίζουν δραματικά την ορατότητα στους οδηγούς.
image
Απο την άλλη, αρκετοί κάτοικοι εκμεταλλεύονται τα χορτάρια και πετάνε σ αυτά συστηματικά τα σκουπίδια τους, δημιουργώντας ένα σκηνικό χάους στην γειτονιά, ενώ άλλοι γείτονες  καθαρίζουν πολλές φορές τον χρόνο με δικά τους έξοδα, κόπο και εργαλεία τους δρόμους παριστάνοντας τους ανύπαρκτους δημοτικούς υπαλλήλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...