Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΝΤΕΡ

Ένας υπέροχος γιατρός και άνθρωπος που υπηρέτησε με συνέπεια και αυταπάρνηση την Δημόσια
υγεία επί πολλά χρόνια στο Νοσοκομείο Κορίνθου , έφυγε πριν λίγες ώρες από κοντά μας . Μιλάμε για τον Διευθυντή της καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κορίνθου τον Παλαιστίνιο καρδιολόγο Μπάντερ Μάζεν . 
Έφυγε χτυπημένος από την επάρατη νόσο . 
Ο αξέχαστος καρδιολόγος είχε μιλήσει αποκλειστικά στον Λάκη Γιαννιδάκη και την sfedona.gr στις 16.12.2009 μιλώντας για τα προβλήματα που υπήρχαν τότε στην Καρδιολογική Κλινική το Νοσοκομείο Κορίνθου από έλλειψη ιατρών καρδιολόγων. Ο εκλιπών χαρακτήριζε την Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου από τις καλύτερες κλινικές στην Ελλάδα αλλά και στις Περιφέρειες της Ευρώπης Επειδή σπάνια έκανε δηλώσεις στ ΜΜΕ ο αγωνιστής αυτός γιατρός, ίσως να είναι και το μοναδικό ντοκουμέντο με την εικόνα και την φωνή του αξέχαστου γιατρού γιαυτό και αναδημοσιεύομαι το σχετικό βίντεο και σήμερα. Μαζί με την ευγνωμοσύνη μας για την προσφορά του στους Κορίνθιος και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την ιατρική οικογένεια της Κορίνθου. 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ Δ.Σ ΓΕΝ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΤΕΡ ΜΑΖΕΝ 
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου συνήλθε εκτάκτως σήμερα 29-07-2015 μετά την αναγγελία του θανάτου του Διευθυντή Καρδιολογίας της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας κου ΜΠΑΝΤΕΡ ΜΑΖΕΝ.... ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών και μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος ως αιρετός εκπρόσωπος των Ιατρών και προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες σ’ αυτό με χρηστή διοίκηση, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα , και πνεύμα δικαιοσύνης. Το ΔΣ εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη των μελών του αλλά και των εργαζομένων του Νοσοκομείου, αποφάσισε :
 • Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος • Να εκδοθεί το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον Τύπο. Κόρινθος 29 Ιουλίου 2015 Για το ΔΣ του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου O Διοικητής του Γ.Ν.Κ. O Αντιπρόεδρος του ΔΣ Ιωάννης Άρχοντας Σπύρος Τσερώνης Απώλεια για το νοσοκομείο Κορίνθου – «Έφυγε» ο καρδιολόγος Μπάντερ Μάζεν «Απώλεια για το νοσοκομείο Κορίνθου. Ένας άξιος επιστήμονας ,ο Παλαιστίνιος ιατρός-καρδιολόγος Μπάντερ Μάζεν με πολύχρονη προσφορά στον Κορινθιακό λαό, ένας φίλος από παλιά,και μπροστάρης στους αγώνες των γιατρών, άφησε εντελώς αιφνίδια την τελευταία του πνοή χτες ,χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Ο ιατρικός κόσμος της Κορινθίας έχασε δυστυχώς άλλο ένα άξιο μέλος του!
 Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. 
Χάρης Γιολτσίδης (τ.πρόεδρος ΕΝΝΙΚ)» -
 http://www.sfedona.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Πολιορκία της Κορίνθου, του μεγάλου Φιλέλληνα και συνθέτη Ροσσίνι – το πρώτο Live Aid στην ιστορία!

Gioachino Antonio Rossini, στο Παρίσι, 1865. Ο Τζοακίνο Ροσσίνι (Gioachino Rossini), γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1792 σε μια μικρή λ...