Τρίτη, 7 Αυγούστου 2018

Χασικίδης: Ολα θα γίνουν στον σωστό χρόνο!


Έχει τον δικό του πολιτικό κώδικα και με αυτόν δουλεύει αόρατα ίσως πολλές φορές αλλά ουσιαστικά λένε στο επιτελείο του.
Ο Χρήστος Χασικίδης, ετοιμάζεται να μπει στην μάχη ξεκούραστος και αισιόδοξος, επιχειρώντας να καταφέρει επικοινωνιακό αιφνιδιασμό.
Στιςς αρχές του επόμενου μήνα θα κάνει την ανακοίνωση πολλών ονομάτων υποψηφίων, αφου προηγηθεί η παρουσίαση του σήματος και του ονόματος του συνδυασμού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ηχηρά κοινωνικά ονόματα θα στρατευθούν μαζί του και στην πόλη και στους πρώην δήμους, που θα δημιουργήσουν αίσθηση αλλά και θα καλύψουν τον χρόνο που έχει χαθεί.
Ο γιατρός έχει επίγνωση των χρόνων και πιστεύει πολύ στην «σωστή στιγμή», με αποτέλεσμα να μελετά προσεχτικά τις κινήσεις του.
Γνωρίζει επίσης ότι ο πολιτικός χρόνος δεν είναι απεριόριστος και έχει δώσει εντολή στους πιο στενούς φίλους του να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να μπορεί να δουλέψει ελεύθερα στην κοινωνία.
«Ακόμα και αύριο μπορούμε να ανακοινώσουμε πλήρες ψηφοδέλτιο», μας εκμυστηρεύθηκε στενός συνεργάτης του που θα είναι υποψήφιος και συνέχισε…«όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο»…!
Εν αναμονή λοιπόν..!


 https://streetlife.gr/2018/08/07/chasikidis-ola-tha-ginoyn-ston-sosto-chrono/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Αρχαία Τενέα, η Τροία της Ελλάδας

...