Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣEνας τόπος που δεν σέβεται την ιστορία του δεν έχει μέλλον. λέγανε οι παπούδες μας.
Εμείς ως δημοτική αρχή απο την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την τύχη του Χιλιομοδίου,...
προσπαθήσαμε να δείξουμε τον σεβασμό σας στα μνημεία της περιοχής με τα οποία συνδέεται η ιστορία μας αλλά και η ζωή των οικογενειών μας.

Είναι η ρίζες μας.
Η αρχή έγινε απο το μνημείο του Νικηταρά, το οποίο με μικρά αλλά απαραίτητα έργα, φροντίσαμε να του δώσουμε την αξία και τον σεβασμό που του αρμόζει. Σήμερα το μνημείο έχει γίνει αξιοθέατο και εύκολα προσπελάσιμο στον καθένα.

Ακόμα σημαντικότερη όμως είναι η παρέμβαση μας για την αποκατάσταση της ιστορικής βρύσης του Χιλιομοδίου. Σήμερα η βρύση έπαψε να είναι ξεχασμένος σκουπιδότοπος και έγινε σημείο αναφοράς για το χωριό. Οπως ήταν εκατοντάδες χρόνια.

Οι εργασίες ολοκληρώνονται και οι Χιλιομοδιώτες θα αισθάνονται περήφανοι για τον τόπο τους.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη ποιότητα ζωής και φυσικά δεν σταματάμε να αγαπάμε και να φροντίζουμε τις ιστορικές μας ρίζες.

Πάνω σε αυτές θα στηριχθούν οι νέες γενιές στο Χιλιομόδι.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ
Πρόεδρος Χιλιομοδίου


Σχόλιο : Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog σε διάστημα δύο μηνών θα γίνει η πεζοδρόμηση

Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπίτζιο για την συνεχή προσφορά του στον τόπο και στους συντοπίτες του. Είναι ένας άνθρωπος που διακατέχεται από τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης και αυτό το αποδεικνύει έμπρακτα καθημερινά.
Ενας απλός άνθρωπος με μεγάλη καρδιά και μεγάλη αγκαλία!
Μπράβο φίλε Δημήτρη !! Συνέχισε!!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε

Η Καθαριότητα του Δήμου Κορινθίων θα πρεπει να αποτελεί την στρατηγική επιδίωξη της Δημοτικής Αρχής

Η Καθαριότητα του Δήμου Κορινθίων  στις σημερινές υπερκαταναλωτικές κοινωνίες, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και πολυσύνθετη διαδ...